Νέα κοινή ανακοίνωση των 4 της αντιπολίτευσης του δήμου Ξάνθης  : «επιτέλους αλλάξτε τις καμένες λάμπες»

Με μία νέα κοινή ανακοίνωση με τίτλο επιτέλους αλλάξτε τις καμένες λάμπες οι 4 της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης συνεχίζουν την  επίθεσή τους στην δημοτική αρχή  και διαμαρτύρονται  εντόνως για την κατάσταση στην πόλη που την χαρακτηρίζουν απαράδεκτη ενώ αναφέρονται και στις περιφερειακές γειτονιές και στους οικισμούς όπου υπάρχουν εκατοντάδες καμένες λάμπες, στο δημοτικό φωτισμό, που κάνουν τη ζωή των δημοτών ανυπόφορη.

Με νέα κοινή ανακοίνωσή  τους οι 4 της αντιπολίτευσης του Δήμου Ξάνθης και πιο συγκεκριμένα οι  Θανάσης Ξυνίδης – ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ, Δημήτρης Μπένης – ΣΥΜΜΕΤΕΧΩ, Ιπποκράτης Καμαρίδης – ΞΑΝΘΗ – ΣΤΑΥΡΟΥΠΟΛΗ ΝΕΑ ΕΠΟΧΗ και Νίκος Ανταμπούφης – ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗ ΞΑΝΘΗ  επιτίθενται στη δημοτική αρχή για τις εκατοντάδες καμένες λάμπες, στο δημοτικό φωτισμό, που κάνουν τη ζωή των δημοτών ανυπόφορη και μάλιστα τονίζουν μεταξύ άλλων ότι  η κατάσταση πλέον στην πόλη είναι απαράδεκτη ενώ στις περιφερειακές γειτονιές και στους οικισμούς τραγική. Πιο συγκεκριμένα στην ανακοίνωση αναφέρουν ότι το φαινόμενο αυτό δυσκολεύει ακόμη περισσότερο τη ζωή μας, όταν συνδυάζεται με τις σκληρές καιρικές συνθήκες των τελευταίων ημερών.

Εάν τολμήσετε να αμφισβητήσετε τις ελλείψεις αυτές, ευχαρίστως να σας ξεναγήσουμε στα νέα σας κατορθώματα. Κάντε κάτι επιτέλους. Πόσο δύσκολο είναι να προβλέψετε και να εφοδιαστείτε έστω τα βασικά;