Κίνηση ΜΑΤ του Θανάση Ξυνίδη για το κολυμβητήριο

 

Με ανακοίνωση που έχει τίτλο «Όποιος δεν θέλει να κολυμπήσει, δέκα χρόνια μελετάει» η Παράταξη Κοινωνία Δημοτών επιτίθεται στη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι για τρίτο χρόνο το Κολυμβητήριο της Ξάνθης παραμένει κλειστό. Μάλιστα το θέμα έθεσε και στην οικονομική επιτροπή ο επικεφαλής της Παράταξης Θανάσης Ξυνίδης ο οποίος δεν αρκέστηκε μόνο στην αντιπολιτευτική ρητορεία αλλά κατέθεσε οικονομική πρόταση προκειμένου το κολυμβητήριο να λειτουργήσει εκ νέου.

Κίνηση ματ έκανε η Κοινωνία Δημοτών στην Δημοτική παράταξη κατά την διάρκεια της συνεδρίασης της οικονομικής επιτροπής αφού ανέλαβε να ζητήσει οικονομική πρόταση για το κόστος επαναλειτουργίας του κολυμβητηρίου που δίνει άμεση λύση μέσα σε 22 μόλις ημέρες την οποία και κατέθεσε στην διάρκεια της συνεδρίασης ο επικεφαλής της παράταξης Θανάσης Ξυνίδης

Στο μεταξύ με ανακοίνωση που έχει τίτλο «Όποιος δεν θέλει να κολυμπήσει, δέκα χρόνια μελετάει» η Παράταξη Κοινωνία Δημοτών επιτίθεται στη δημοτική αρχή για το γεγονός ότι για τρίτο χρόνο το Κολυμβητήριο της Ξάνθης παραμένει κλειστό. Αναλυτικά στην ανακοίνωση αναφέρεται: Και να που μπήκαμε στο τρίτο χρόνο χωρίς κολυμβητήριο. Και να που ο σημερινός δήμαρχος στο τρίτο χρόνο και παρόλες τις προεκλογικές εξαγγελίες του, είκοσι έξι μήνες κοσκινίζει. Και στο μεταξύ οι αθλητές, τα παιδιά μας, όλων των ηλικιών ξενιτεύονται, παιδεύονται, το κολυμβητήριο καταρρέει, βανδαλίζεται, η δημοτική περιουσία καταστρέφεται, οι δημότες στερούνται και εσείς οι τρεις στον καφενέ τσιγάρο, πρέφα και καφέ και δεν βαριέσαι αδερφέ.

Εμείς δεν αντέχουμε πια την αδιαφορία σας, έστω και αν μας συμφέρει πολιτικά.Σήμερα παραδώσαμε στην οικονομική επιτροπή μία πρότασή μας, για λύση στο πρόβλημα με τη κατασκευή νέας εξωτερικής δεξαμενής 25 μέτρων, όμοιας των κολυμβητικών δεξαμενών των ολυμπιακών αγώνων στο Ρίο και στο Λονδίνο, με χρόνο παράδοσης μόλις 22 ημερών από τη στιγμή που ο Δήμος θα εξασφαλίσει τις υποδομές. Μια πρόταση που θα λύση το πρόβλημα και θα μας δώσει το χρόνο να δούμε τι μπορεί να γίνει για τις παλιές εγκαταστάσεις. Με κόστος προσιτό και μέσα στις προβλέψεις σας. Ταυτόχρονα θα παραδώσουμε δύο αντίγραφα της πρότασης στους κολυμβητικούς συλλόγους, ώστε να γνωρίζουν και να παρακολουθήσουν τις ενέργειες της δημοτικής αρχής.Για να αποδείξουμε ότι λύσεις υπάρχουν, αν θέλεις να ψάξεις, αλλά δεν υπάρχει η παραμικρή θέληση σε σας να βρεθεί λύση. Επιτέλους καταλήγει η ανακοίνωση της Κοινωνίας Δημοτών αφήστε το κοσκίνισμα και ζυμώστε.