Τα σχετικά εξώδικα που αποστέλλονται από την οργάνωση του Σώρρα ο οποίος μάλιστα ήδη ελέγχεται από την δικαιοσύνη

… αρκετοί συμπολίτες μας, υπερχρεωμένοι και προφανώς απελπισμένοι, που φαίνεται να έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα ώστε να μπορέσουν να βρουν και πάλι την κανονικότητα στην ζωή τους και κυρίως να απαλλαγούν από τις οφειλές τους στο δημόσιο, τις τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία και αλλού. Έτσι μέσα στην απελπισία τους κατέκλυσαν, κατόπιν υποδείξεως,   με εξώδικα εφορίες και τράπεζες στα οποία ζητούσαν να εισπραχθούν τα οφειλόμενά τους από τους λογαριασμούς  του «σωτήρα» της χώρας.

Μία κατάσταση που ενδεχομένως να αποβεί επικίνδυνη για τα περιουσιακά τους στοιχεία καθώς αυτό που θα πρέπει να γνωρίζουν είναι πως μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένας διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος ή προϊστάμενος εφορίας που να έχει αποδεχθεί τα σχετικά εξώδικα που αποστέλλονται από την οργάνωση του Σώρρα ο οποίος  μάλιστα ήδη ελέγχεται από την δικαιοσύνη. Βέβαια όλοι θα θέλαμε με έναν μαγικό τρόπο να απαλλαγούμε από τα χρέη μας ωστόσο από το σημείο αυτό μέχρι να περιμένουμε γραφικούς και άκρως επικίνδυνους ανθρώπους να αναλάβουν τα δικά μας χρέη τότε όχι μόνο ονειρευόμαστε αλλά έχουμε περάσει και σε άλλες σφαίρες που δοκιμάζουν την ίδια την νοημοσύνη μας.

Τεράστια ευθύνη όμως σε όλο αυτό έχουν και τοπικά ανά την Ελλάδα στελέχη που παρακινούν τους πολίτες να ακολουθήσουν επικίνδυνες ατραπούς. Άραγε εάν χαθούν περιουσίες ποιος θα αναλάβει την ευθύνη; Σε αυτό μπορούν να μας απαντήσουν με την ίδια ευκολία που υπόσχονται λαγούς με πετραχήλια; Προσοχή λοιπόν στον κάθε τυχοδιώκτη που βρίσκει έδαφος για να παίξει τα δικά του παιχνίδια.