Σε επιφυλακή όλοι οι δήμοι της Ξάνθης λόγω της κακοκαιρίας κλειστά και αύριο τετάρτη τα σχολεία

Με πιο σοβαρά προβλήματα λόγω της κακοκαιρίας ξύπνησε την Τρίτη το πρωί η Ξάνθη αλλά και όλη η περιφέρεια λόγω της συνεχιζόμενης χιονόπτωσης σε συνδυασμό με τις πολικές θερμοκρασίες.

Έως και την Τετάρτη το βράδυ θα είναι σε επιφυλακή όλες οι υπηρεσίες του δήμου αφού η κακοκαιρία δεν δείχνει να κοπάζει ενώ τα συνεργεία βρίσκονται επί ποδός προκειμένου οι δρόμοι να κρατηθούν ανοιχτοί.

Στο μεταξύ σοβαρά είναι τα προβλήματα που αντιμετωπίζει ο δήμος Μύκης όπου η κίνηση γίνεται μόνο με αντιολισθητικές αλυσίδες χωρίς ωστόσο να υπάρχουν περιστατικά που να προκαλούν ανησυχία ενώ όλες οι υπηρεσίες είναι σε επιφυλακή

Κανονικά δουλεύουν παρά την κακοκαιρία οι επαγγελματίες της πόλης αφού οι δρόμοι όπως τονίζει ο πρόεδρος των ιδιοκτητών ταξί οι δρόμοι στην Ξάνθη είναι καθαροί ενώ αλυσίδες χρειάζονται μόνο στην ορεινή περιοχή.

Να σημειώσουμε κλείνοντας πως κλειστά θα παραμείνουν και την Τετάρτη τα σχολεία του νομού σύμφωνα με την απόφαση του αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης Κώστα Ζαγναφέρη ενώ ανοιχτοί θα παραμείνουν οι παιδικοί σταθμοί και τα ΚΑΠΗ του Δήμου Ξάνθης προς εξυπηρέτηση των εργαζόμενων γονέων και των πολιτών.