…κάποιοι που θεωρούν ότι ο κόσμος είναι χαζός. Μιλάμε για την αποτίμηση της βραδιάς ονείρων που ζήτημα είναι να είχε 150 με 200 άτομα

…κάποιοι που θεωρούν ότι ο κόσμος είναι χαζός. Μιλάμε για την αποτίμηση της βραδιάς ονείρων που ζήτημα είναι να είχε 150 με 200 άτομα και ορισμένοι τα καταμέτρησαν 1500!!! Μάλλον αγαπάνε τόσο πολύ τους Ξανθιώτες ώστε τον έναν τον βλέπουν για δέκα. Αν είναι έτσι χαλάλι τους βρε και εγώ να τους δώσω άλλους 1500 να τους κάνουν 3000.

Ήταν δε τόσο μεγάλη η επιτυχία που θα προτείνω στον πρόεδρο του Κέντρου Πολιτισμού, ο οποίος περιχαρής εμφανίζεται επί σκηνής την άλλη φορά στις μεγάλες διοργανώσεις μας να κάνει πίσω και να αφήσει τα «φιλαράκια» του να έχουν αυτοί την ευθύνη. Άλλωστε στην αισθητική και στην υποκουλτούρα που και οι δύο επιχειρούν να επιβάλλουν δεν θα τα χαλάσουν.

Θα τα χαλάσουν μόνο στην επιτυχία αφού η βραδιά της παραμονής της Πρωτοχρονιάς έδειξε ότι είναι ασυναγώνιστοι. Κύριε Λύρατζη λοιπόν αφού μάλιστα αποδείξατε πως αυτό είναι που σας εκπροσωπεί πάρτε τους συνεργάτες να πάτε την Ξάνθη ένα βήμα μπροστά.