…η παρωδία που στήθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης όπου συγκεντρώθηκαν μερικές δεκάδες άνθρωποι για ένα δήθεν πρόγραμμα που δεν κράτησε ούτε είκοσι λεπτά

…η παρωδία που στήθηκε παραμονή Πρωτοχρονιάς στην Κεντρική πλατεία της Ξάνθης όπου συγκεντρώθηκαν μερικές δεκάδες άνθρωποι για ένα δήθεν πρόγραμμα που δεν κράτησε ούτε είκοσι λεπτά. Ωστόσο η όποια κριτική δεν εστιάζεται στους εμπνευστές. Εστιάζεται στον ίδιο τον Δήμο και τους συμβούλους που παραβρέθηκαν νομιμοποιώντας έτσι την λούμπεν αισθητική αλλά κυρίως αυτούς που έμαθαν να επιβιώνουν πιέζοντας πράγματα και καταστάσεις και επιβάλλοντας το δικό τους πρότυπο που δυστυχώς υιοθετεί ο Δήμος.

Και όλα αυτά με λεφτά των δημοτών αφού έστω κι αν οι καλλιτέχνες  τραγούδησαν αφιλοκερδώς ωστόσο στήθηκαν εξέδρες και ηχητικά που κοστίζουν. Εκτός κι αν μας πει ο δήμος πως δεν έβαλε ούτε ένα ευρώ από τα ταμεία του. Ίσως βέβαια κατάλαβαν επιτέλους ότι αυτοί στους οποίους επενδύουν είναι καμένο χαρτί απαξιωμένο από τους Ξανθιώτες. Και αυτό φάνηκε στην ανταπόκρισή της περιβόητης βραδιάς ονείρων. Ίσως λοιπόν επιτέλους συνειδητοποιήσουν πως δεν είναι στραβός ο γιαλός αλλά αυτοί στραβά αρμενίζουν.