Απάντηση στα εξώδικα των οπαδών του Α. Σώρρα από αρκετούς έφορους ανά την χώρα

Τις απαιτήσεις και τις υποχρεώσεις τους προς το δημόσιο υπενθυμίζουν αρκετοί έφοροι ανά την χώρα στους πολίτες – μέλη της Ελλήνων Συνέλευσης οι οποίοι τους κατέκλυσαν με εξώδικα στα οποία ζητούσαν να εισπράξουν οι εφορίες και οι τράπεζες τα οφειλόμενά τους από τους λογαριασμούς  του γνωστού Αρτέμη Σώρρα. Μία κατάσταση που ενδεχομένως να αποβεί επικίνδυνη για τα περιουσιακά τους στοιχεία όπως εξηγεί και η πρόεδρος του δικηγορικού συλλόγου Ξάνθης.

Αρκετοί συμπολίτες μας, υπερχρεωμένοι και προφανώς απελπισμένοι, φαίνεται να έχουν εναποθέσει τις ελπίδες τους στην οργάνωση του Αρτέμη Σώρρα ώστε να μπορέσουν να βρουν και πάλι την κανονικότητα στην ζωή τους και κυρίως να απαλλαγούν από τις οφειλές τους στο δημόσιο, τις τράπεζες, τα ασφαλιστικά ταμεία και αλλού. Ο δικηγορικός σύλλογος Ξάνθης πάντως προτρέπει τους πολίτες να είναι ιδιαίτερα προσεκτικοί και να μην κινούνται χωρίς την συνδρομή νομικού συμβούλου.

Αξίζει πάντως ότι μέχρι στιγμής δεν έχει υπάρξει κανένας διευθυντής τραπεζικού υποκαταστήματος ή προϊστάμενος εφορίας που να έχει αποδεχθεί τα σχετικά εξώδικα που αποστέλλονται από την οργάνωση του Α. Σώρρα.