Εσωκομματικές διεργασίες και επικοινωνία με τον κόσμο οι προτεραιότητες του τοπικού ΣΥΡΙΖΑ

Σε ρυθμούς εσωκομματικών διεργασιών κινείται πλέον ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ αφού μέχρι τις 22/1 θα πρέπει να έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία ανάδειξης νέας γραμματείας στη νομαρχιακή οργάνωση της Ξάνθης ενώ μέχρι το τέλος του μήνα προγραμματίζεται και ανοιχτή συγκέντρωση στο εργατικό κέντρο Ξάνθης όπου θα παρουσιαστούν οι δράσεις των τριών βουλευτών του νομού μας.

Στην επικοινωνία των κυβερνητικών επιτευγμάτων στους πολίτες φαίνεται πως είναι αποφασισμένος να ρίξει το βάρος του ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ, κάτι που αποφασίστηκε στην συνάντηση της γραμματείας της νομαρχιακής οργάνωσης με τους τρεις βουλευτές του νομού το μεσημέρι της περασμένης Τρίτης. Σε αυτό το πλαίσιο θα πραγματοποιηθεί και ανοιχτή εκδήλωση στο ΕΚΞ όπου θα παρουσιαστούν οι δράσεις των τριών βουλευτών. Παράλληλα συνεχίζονται και οι εσωκομματικές διεργασίες για την ανάδειξη νέας γραμματείας στην τοπική κομματική οργάνωση.

Όσον αφορά το πώς θα καταφέρει να μεταφέρει στον κόσμο του νομού μας την ενημέρωση αυτή με δεδομένες τις μάλλον άσχημες σχέσεις που υπάρχουν με τα περισσότερα τοπικά ΜΜΕ η νομαρχιακή οργάνωση φαίνεται να ποντάρει περισσότερο στην άμεση επαφή με τους πολίτες.

Όπως είναι προφανές πάντως στην τοπική οργάνωση του ΣΥΡΙΖΑ είναι αποφασισμένοι να σηκώσουν το γάντι που πρόσφατα τους πέταξαν οι πολιτικοί τους αντίπαλοι που τους κατηγόρησαν για ανυπαρξία των τριών βουλευτών στα προβλήματα του νομού μας.