Οι «τέσσερις» προς δήμαρχο Ξάνθης: Τους τίτλους είστε ικανοί να τους φέρετε και όχι  να τους υπηρετείτε

Ερείσματα για την συσπείρωση των τεσσάρων  παρατάξεων της αντιπολίτευσης στον δήμο Ξάνθης φαίνεται πως δίνει συνεχώς η δημοτική αρχή με τελευταίο κρούσμα την επίσκεψη του προέδρου της Νέας Δημοκρατίας στο δημαρχιακό μέγαρο χωρίς να ενημερωθούν όλα τα μέλη του σώματος.

Για φιέστα κατηγορούν τον Δήμαρχο Ξάνθης οι τέσσερις επικεφαλής της αντιπολίτευσης στην Δήμο κύριοι Ξυνίδης, Μπένης, Καμαρίδης και Ανταμπούφης με αιχμή αυτή την φορά την επίσκεψη του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας στο Δημαρχιακό μέγαρο εν αγνοία του σώματος. Μάλιστα καταλήγοντας στην επιστολή τους και αφού ασκούν σκληρή κριτική για τα όσα διαδραματίστηκαν οι τέσσερις αναφέρουν πως δεν ένοιωσαν έκπληξη, γιατί επιβεβαιώθηκε για άλλη μια φορά αυτό που βλέπουμε δυόμιση χρόνια τώρα, πως τους τίτλους του Δημάρχου και του Προέδρου είναι ικανοί μόνο  να τους φέρουν και όχι να τους υπηρετούν.

Το θέμα τέθηκε από τις τέσσερις παρατάξεις κατά την διάρκεια του δημοτικού συμβουλίου της Τρίτης με τον Δήμαρχο Ξάνθης να απαντά πως το δημαρχείο είναι ανοιχτό σημειώνοντας παράλληλα πως ο ίδιος γνώριζε για την επίσκεψη χωρίς να απαντήσει όμως για πιο λόγο δεν ενημερώθηκαν όλοι οι σύμβουλοι.