Άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο του mechichal – παρέχει  κοινό πρόγραμμα με το χιονοδρομικό του Παμπόροβο και υπόσχεται αξέχαστες στιγμές διασκέδασης 

Άνοιξε το χιονοδρομικό κέντρο του MechiChal, εγκαινιάζοντας  κοινό πρόγραμμα με το χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβο.  Από σήμερα το πρωί λοιπόν στον  ανελκυστήρα “MechiChal” ξεκίνησε  η λειτουργία της πίστας ενώ στις 11:00 έγινε και τελετή του αγιασμού. Κάθε εισιτήριο της πίστας σκι για το Παμπόροβο θα δώσει την ευκαιρία στους σκιερ να   μπορούν να χρησιμοποιήσουν και τις 2 εγκαταστάσεις ανελκυστήρων ενώ υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με λεωφορεία για να έχουν  την ευκαιρία οι λάτρεις του χιονιού να απολαύσουν το υπέροχο τοπίο και να ζήσουν αξέχαστες στιγμές παίζοντας με το  χιόνι .

Οι λάτρεις του βουνού και του χιονιού έχουν την ευκαιρία να επισκεφτούν και το χιονοδρομικό κέντρο του MechiChal  το οποίο σήμερα εγκαινίασε κοινό πρόγραμμα με το χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβο και  ξεκίνησε  η λειτουργία της  νέας πίστας. Η τιμή της ημερήσιας χρέωσης για τα λιφτ  στο χιονοδρομικό κέντρο του MechiChal  είναι 39  λέβα ανά ενήλικα δηλαδή περίπου20 ευρώ και 24 λέβα  για τα παιδιά δηλαδή περίπου 13 ευρώ . Όσο για την τιμή της κάρτας 2 in 1 για τα λιφτ, η οποία ισχύει για το  χιονοδρομικό κέντρο του Παμπόροβο που παρέχει όμως  πρόσβαση και στο MechiChal  κοστίζει  55 λέβα ανά ενήλικα  δηλαδή περίπου27  ευρώ και 33 λέβα  για τα παιδιά δηλαδή περίπου  16 ευρώ. Να σημειώσουμε ότι υπάρχουν καθημερινά δρομολόγια με λεωφορεία προς τα χιονοδρομικά κέντρα για την καλύτερη εξυπηρέτηση του κοινού.  Καλή διασκέδαση λοιπόν και φέτος τον χειμώνα σε ένα από τα καλύτερα  χιονοδρομικά κέντρα των Βαλκανίων με τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις και πολλές παροχές για μικρούς και μεγάλους.