Εγκρίθηκε η συμμέτοχη του δήμου Ξάνθης την αύξηση μετοχικού κεφαλαίου της ΑΝ.ΡΟ.

Η συμμετοχή του Δήμου στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της αναπτυξιακή Ροδόπης ήταν το κυριότερο θέμα της σύγκλισης του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης στην συνεδρίασή του που έγινε την Τρίτη το μεσημέρι. Με δέκα χιλιάδες ευρώ συμμετέχει τελικά ο δήμος Ξάνθης στην αύξηση του μετοχικού κεφαλαίου της Αναπτυξιακής Ροδόπης απόφαση που πάρθηκε ομόφωνα από το σώμα..

Στο μεταξύ για αλλοίωση πρακτικών για άλλη μια φορά έκανε λόγο ο Ιπποκράτης Καμαρίδης γνωστοποιώντας μάλιστα την πρόθεσή του το θέμα να φθάσει έως και τον εισαγγελέα.

Νωρίτερα οι τέσσερις παρατάξεις της αντιπολίτευσης Κοινωνία Δημοτών, Ξάνθη Σταυρούπολη Νέα Εποχή, Πολίτες για την Ξάνθη και Συμμετέχω ζήτησαν να πληροφορηθούν για την επίσκεψη του προέδρου της αξιωματικής αντιπολίτευσης Κυριάκου Μητσοτάκη στο Δημαρχιακό Μέγαρο η οποία δεν ήταν προγραμματισμένη και δεν γνωστοποιήθηκε εκ των προτέρων. Να σημειώσουμε πως τα υπόλοιπα θέματα εκτός του τρίτου πέρασαν ομόφωνα ενώ ήταν ένα από τα συντομότερα δημοτικά συμβούλια καθώς κράτησε μόλις 15 λεπτά.