Άνοιξε το νέο κατάστημα του Δήμου Τσιλιγγίρης με γευστικές προτάσεις στον χώρο των κρεάτων

Το νέο του επιχειρηματικό βήμα εγκαινίασε την Πέμπτη το βράδυ ο Δήμος Τσιλιγγίρης. Πρόκειται για το κρεοπωλείο που άνοιξε επί της οδού 28ης Οκτωβρίου το οποίο έρχεται να καλύψει ένα κενό στην περιοχή, και όχι μόνο, αφού η ποιότητα και η  ποικιλία των ειδών αναμένεται να το κατοχυρώσουν στην καταναλωτική συνείδηση των Ξανθιωτών.

Ένας νέος χώρος στην αγορά των κρεάτων άνοιξε την Πέμπτη το βράδυ επί της 28ης Οκτωβρίου κοντά στην Παλιά Αστυνομία με ιδιοκτήτη τον Δήμο Τσιλιγγίρη. Παρόντες στα εγκαίνια η οικογένεια του ιδιοκτήτη αλλά και πολλοί φίλοι που πήγαν να τιμήσουν τον κύριο Τσιλιγγίρη και να δουν από κοντά την νέα του προσπάθεια. Μια προσπάθεια που όπως τόνισαν και οι δύο πατέρες Επαμεινώνδας και Αλέξανδρος αποτελεί ουσιαστικό βήμα για την στήριξη μιας παραπαίουσας οικονομίας η οποία προσβλέπει μόνο στους δημιουργικούς ανθρώπους.

ΟΙ βιτρίνες του καταστήματος δελέασαν από την πρώτη στιγμή τους παρευρισκόμενους με την ποικιλία και την ποιότητα των κρεάτων οι οποίες συνδυάζονται με φιλικές τιμές. Θετικό σημείο η εμφανής υγιεινή του χώρου αλλά και το φιλικό και άψογο σέρβις. Και βέβαια στα πλεονεκτήματα καταγράφεται και η διανομή των προϊόντων στο σπίτι μας και μάλιστα σε αυτές τις εποχές που ο χρόνος δυστυχώς δεν περισσεύει για πολλούς.  Όσο για τον ιδιοκτήτη χαμογελαστός υποδέχθηκε όλους όσοι βρέθηκαν κοντά του να τον συγχαρούν και να τον στηρίξουν στο νέο επιχειρηματικό του βήμα ο οποίος αντάμειψε τους φιλοξενούμενούς του με την ψησταριά που έστησε έξω από το κατάστημα προσφέροντας έτσι μια πρώτη γεύση από την προϊόντα που διαθέτει.