Το όραμα του Γιώργου Παυλίδη δεν ήταν να μετατραπεί το σπίτι του Χατζιδάκι σε ένα ακόμη καφέ

Σκληρή επίθεση στον αντιπεριφερειάρχη Ξάνθης εξαπέλυσε η Νομαρχιακή Επιτροπή του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης μετά τις δηλώσεις του κυρίου Ζαγναφέρη περί παραχώρησης της οικίας του Μάνου Χατζιδάκι σε ιδιώτη παρά το μεγάλο και σοβαρό έργο αναστύλωσης που έγινε στον πολυχώρο.

Παράλληλα όμως ο κύριος Χατζηθεοδώρου ασκεί κριτική και στον Δήμο Ξάνθης ο οποίος παρουσίασε τα Κέντρα Κοινωνικής Πολιτικής ως Κέντρα Κοινότητας.

Το όραμα του Γιώργου Παυλίδη δεν ήταν να μετατραπεί το σπίτι που γέννησε τον Μάνο Χατζιδάκι σε ένα ακόμη καφέ σημειώνει ο γραμματέας της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης μετά τις δηλώσεις του αντιπεριφερειάρχη Κώστα Ζαγναφέρη περί παραχώρησης του χώρου σε ιδιώτη. Παράλληλα ο κύριος Χατζηθεοδώρου ασκεί κριτική και στον δήμο Ξάνθης κατηγορώντας τον για έλλειψη σοβαρότητας και οράματος.

Γεγονός είναι πάντως πως το όραμα του Γιώργου Παυλίδη ήταν να παραδώσει στις νέες κυρίως γενιές έναν χώρο σκέψης και πολιτισμού, όπως άλλωστε μαρτυρά και το όνομα το οποίο επελέγη, κάτι όμως που από ότι φαίνεται οι συνεχιστές του μάλλον έχασαν στην πορεία.