Το ζητούμενο των δημοτών είναι η ασφάλεια, η μέριμνα και η ανάπτυξη του Δήμου και όχι τα λαμπάκια, τα πυροτεχνήματα και οι καλικάντζαροι

Εντωμεταξύ ενώ εγκρίθηκε από το περιφερειακό συμβούλιο ο σχεδιασμός για την διαχείριση των απορριμμάτων και αφορούσε  σε ένα σχεδιασμό που ήδη υπήρχε και έπρεπε με βάση την υπάρχουσα νομοθεσία να υλοποιηθεί, ωστόσο εκτός σχεδιασμού έμεινε ο νομός Ξάνθης καθώς όπως σημειώνεται δεν ήταν έτοιμος για την εξέλιξη αυτή καθώς επέμενε στην διατήρηση του συνδέσμου διαχείρισης απορριμμάτων κάτι όμως που η ΔΙΑΜΑΘ δεν είχε στον σχεδιασμό της. Πάντως οι δήμαρχοι της Ξάνθης είναι αποφασισμένοι να παλέψουν για το θέμα αφού τυχόν κατάργηση του Συνδέσμου σημαίνει υπέρογκο κόστος για τους Ξανθιώτες λόγω μεταφοράς τους εκτός νομού.

Μείναμε λοιπόν εκτός τόσων αναπτυξιακών πρωτοβουλιών για την περιοχή … αλλά τα λαμπάκια του χριστουγεννιάτικου δέντρου τα ανάψαμε με δόξα και τιμή και όλα τα συναφή για να καταλάβουμε ότι μπήκαμε στην περίοδο των εορτών. Αλλά για την εορταστική ατμόσφαιρα, μόνο οι καλικάντζαροι  και τα πυροτεχνήματα δεν αρκούν… αγαπητοί ιθύνοντες υπάρχουν άνθρωποι που δυσκολεύονται να βιοποριστούν και εσείς ..ανάβετε τα λαμπάκια σας (New York γίναμε)! ΟΙ δημότες θέλουν να αισθάνονται ότι ο Δήμος τους φροντίζει και τους συμπαραστέκεται και είναι συνοδοιπόρος στον αγώνα της καθημερινότητας. Εσείς χαρείτε ανάβοντας τα λαμπάκια σας και μερικές φορές και τα «λαμπάκια»  των δημοτών.