Με φειδώ πρέπει να παραχωρείται ο χώρος της κεντρικής πλατείας από την επιτροπή ποιότητας ζωής δηλώνει ο Κ. Ανταμπούφης

Έκπληκτος δηλώνει ο κ. Ανταπούφης για την φημολογία της διοργάνωσης εκδήλωσης για την υποδοχή  του νέου χρόνου στην κεντρική πλατεία της Ξάνθης με την συνδρομή του Δήμου Ξάνθης αλλά και άλλων συνδιοργανωτών. Μάλιστα χαρακτηρίζει την λογική του  Δήμου ως  μία νέα τεχνοτροπία που ακολουθεί για την πληροφόρηση των δημοτικών συμβούλων του για επικείμενες δράσεις ή εκδηλώσεις, όπου η φήμες προηγούνται των επίσημων ενημερώσεων.

Κατηγορηματικός εμφανίστηκε ο κ. Ανταπούφης ως προς την παντελή έλλειψη πληροφόρησης σχετικά με την εκδήλωση που φημολογείται ότι θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική πλατεία της πόλης μας την παραμονή της πρωτοχρονιάς. Μάλιστα υποστηρίζει ότι χώρος της κεντρικής πλατείας είναι ένας χώρος που οφείλει η επιτροπή ποιότητας ζωής να τον παραχωρεί με φειδώ.

Πάντως ο κ. Ανταμπούφης σύμφωνα και με τα όσα υποστηρίζει μάλλον θεωρεί ότι λόγω της μη σωστής αλλά και έγκαιρης  πληροφόρησης των άμεσα εμπλεκομένων  ίσως και να μην γίνει η συγκεκριμένη εκδήλωση αλλά και αν γίνει δεν θα είναι αντάξια των περιστάσεων.