Απέκλεισε το ενδεχόμενο εκλογών ο Σταύρος Θεοδωράκης

Στο  μεταξύ το ενδεχόμενο των εκλογών απέκλεισε από την Ξάνθη ο Σταύρος Θεοδωράκης καθώς όπως σημείωσε αυτές δεν εντάσσονται στον σχεδιασμό του κυρίου Τσίπρα ενώ υπογράμμισε την ανάγκη της ύπαρξης του ανοιχτού διαύλου Ευρώπης και Τουρκίας προκειμένου να μην επαναληφθεί το δράμα που βιώσαν οι πρόσφυγες που πνίγονταν στην θάλασσα του Αιγαίου προκειμένου να φθάσουν στα ελληνικά νησιά.

Η κυβέρνηση θα παραμείνει στην εξουσία όσο διάστημα μπορεί περισσότερο εκτίμησε από την Ξάνθη ο πρόεδρος του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης. Αναφερόμενος εξάλλου στο προσφυγικό τάχθηκε υπέρ της διατήρησης της συμφωνίας Ευρωπαϊκής Ένωσης Τουρκίας παρά την προκλητικότητα του Ερντογάν.

Οι έλληνες προσπαθούν οι έλληνες πολιτικοί δεν προσπαθούν

Σε ότι αφορά στην οικονομική πολιτική που ασκείται στην χώρα μας προκειμένου να βγει από την κρίση ο κύριος Θεοδωράκης σημείωσε ότι οι Έλληνες προσπαθούν και όχι οι Έλληνες πολιτικοί. Τέλος σε ότι αφορά στην σύγκλιση της κεντροαριστεράς ο κύριος Θεοδωράκης απέκλεισε προς το παρόν το ενδεχόμενο κοινής πορείας καθώς η απόσταση που χωρίζει τα κόμματα που κινούνται σε αυτό τον χώρο η απόσταση είναι μεγάλη εκτός κι αν το νέο προκύψει από το μηδέν και όχι από τις υπάρχουσες δυνάμεις.