Στην Αλεξανδρούπολη η επομένη τακτική σύνοδος των πρυτάνεων των ελληνικών πανεπιστημίων

Στην τιμητική για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο και ολόκληρη την Θράκη αλλά ταυτόχρονα και ουσιαστικά σημαντική θέση του προέδρου της συνόδου των πρυτάνεων των ελληνικών δημόσιων πανεπιστημίων εξελέγη τον περασμένο Σεπτέμβριο ο πρύτανης του ΔΠΘ, Αθανάσιος Καραμπίνης, με την προσεχή τακτική σύγκληση της συνόδου που θα γίνει στην Αλεξανδρούπολη μέσα στον προσεχή Ιανουάριο να συγκεντρώνει τα φώτα της δημοσιότητας.

Την σημασία της εκλογής του ιδίου στην θέση του προέδρου της συνόδου των πρυτάνεων των ελληνικών πανεπιστημίων αλλά και της προσεχούς τακτικής συνόδου αυτής που προγραμματίζεται να γίνει στην Αλεξανδρούπολη παρουσία υπουργών και περίπου 150 ακαδημαϊκών από ολόκληρη την χώρα, εξήγησε στην εκπομπή «Απόψεις» με τον Γιώργο Συληγαρδάκη που προβλήθηκε από το Κανάλι 6 την περασμένη Πέμπτη,  ο πρύτανης του ΔΠΘ Αθανάσιος Καραμπίνης.

Μία τιμητική διάκριση για τον ίδιο τον κ. Καραμπίνη, για το Δημοκρίτειο Πανεπιστήμιο αλλά και για την Θράκη που το φιλοξενεί αφού στην τρέχουσα ακαδημαϊκή περίοδο θα έχει την δυνατότητα να συμβάλλει στην αναδιαμόρφωση του πλαισίου λειτουργίας και της τριτοβάθμιας εκπαίδευσης που προωθεί η σημερινή κυβέρνηση.