Δ. Μπένης: Ας κάνουν τις φιέστες και ας αφήσουν την σοβαρή δουλεία για εμάς

Σκληρή κριτική στον δήμο Ξάνθης και στο κέντρο πολιτισμού ασκεί ο Δημήτρης Μπένης με τις επιλογές που δυστυχώς γίνονται συνεχώς οι οποίες και επιβαρύνουν τους Ξανθιώτες και δεν προάγουν την λέξη πολιτισμός και μάλιστα σε μια πόλη που υπερηφανεύεται πως γέννησε τον Μάνο Χατζιδάκι.

Ας κάνουν τις φιέστες και ας αφήσουν την σοβαρή δουλειά να την κάνουμε εμεις. Με αυτά τα λόγια σχολίασε ο επικεφαλής της παράταξης Συμμετέχω Δημήτρης Μπένης τις επιλογές του δήμου Ξάνθης τόσο για το δέντρο των 5000 ευρώ όσο και για την περιβόητη βραδιά ονείρου.

Γεγονός είναι πως δυστυχώς ο δήμος Ξάνθης το στοίχημα με την έννοια πολιτισμός το έχει από ότι φαίνεται χάσει καθώς πήρε οριστικά διαζύγιο από εκδηλώσεις που προάγουν το πνεύμα επιλέγοντας συνειδητά την υποκουλτούρα σε βάρος βέβαια της ίδιας της πόλης και των δημοτών της. Κάτι που αποτυπώθηκε και στις Γιορτές Παλιάς Πόλης σε βάρος μάλιστα ενός οικισμού που κουβαλά τεράστια ιστορία αλλά όπως αποδεικνύεται εκ νέου με τις εκδηλώσεις που επέλεξε για το βράδυ της πρωτοχρονιάς.