Την αποκατάσταση της αληθείας από το κανάλι 6 ζητά ο δήμος Αβδήρων για δήλωση όμως του Κυριάκου Παπαδόπουλου

Την αντίδραση του Δημάρχου Αβδήρων προκάλεσε το ρεπορτάζ του Καναλιού 6 καθώς και ο σχολιασμός του στην ενότητα Social αναφορικά με την απουσία του δήμου από την σύσκεψη που έγινε για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας. Ωστόσο σύμφωνα πάντα με το ρεπορτάζ τα όσα διατυπώθηκαν δεν ήταν θέσεις των δημοσιογράφων του Καναλιού αλλά δήλωση του αρμόδιου αντιδημάρχου Ξάνθης Κυριάκου Παπαδόπουλου ο οποίος στηλίτευσε το γεγονός της απουσίας.

Με δελτίο τύπου απάντησε ο δήμος Αβδήρων στο ρεπορτάζ του Καναλιού 6 και στα όσα σχολιάσθηκαν στην ενότητα social του καναλιού αναφορικά με την απουσία του από την σύσκεψη που έγινε με τους εμπλεκόμενους φορείς κατόπιν πρόσκλησης του Κυριάκου Παπαδόπουλου, αρμόδιου αντιδημάρχου Ξάνθης για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας το οποίο αφορά σε πολίτες που χρήζουν στήριξης. Συγκεκριμένα στο δελτίο τύπου αναφέρεται:

Στην ιστοσελίδα του καναλιού σας έχετε αναρτήσει άρθρο με τίτλο ”Με την απουσία των αντιδημάρχων Τοπείρου και Αβδήρων η σύσκεψη για το πρόγραμμα επισιτιστικής βοήθειας” και στα σχόλια του συντάκτη αναφέρεται πως οι Δήμοι οι οποίοι δεν εκπροσωπήθηκαν από τους αρμόδιους Αντιδημάρχους τους θεωρούν το πρόγραμμα της επισιτιστικής βοήθειας άνευ ουσίας. Για την αποκατάσταση της αλήθειας και την πληρέστερη ενημέρωση των συμπολιτών μας, σας ενημερώνουμε πως ο Δήμος Αβδήρων όχι μόνο δεν εκπροσωπήθηκε από την αρμόδια Αντιδήμαρχο αλλά ούτε και από υπηρεσιακούς παράγοντες, όπως αναφέρεται στο συγκεκριμένο άρθρο, καθώς ο Δήμος, οι υπηρεσιακοί παράγοντες ή η αρμόδια Αντιδήμαρχος ποτέ δεν προσκλήθηκαν στην σχετική σύσκεψη από τον επικεφαλής εταίρο της σύμπραξης Δήμο Ξάνθης. Ο Δήμος Αβδήρων δίνει πολύ μεγάλη βαρύτητα και θεωρεί πολύ σημαντικό το συγκεκριμένο πρόγραμμα για τους ωφελούμενους  δημότες του και οι υπηρεσίες του μαζί με τους αρμόδιους αιρετούς καταβάλουν μεγάλες προσπάθειες για την υλοποίηση του προγράμματος και την καλύτερη εξυπηρέτηση των ωφελούμενων. Επίσης  σημειώνουμε ότι ο Δήμος Αβδήρων είναι πάντα διαθέσιμος να συμμετέχει σε ανάλογες συσκέψεις, οι οποίες έχουν ως στόχο την βελτίωση του συντονισμού του προγράμματος και της εξυπηρέτησης των δημοτών μας καταλήγει το δελτίο τύπου του Δήμου Αβδήρων.

Ωστόσο τα όσα διατυπώθηκαν δεν αποτελούν αποκυήματα φαντασίας της δημοσιογραφικής ομάδας του Καναλιού 6 αλλά βασίζονται στην δήλωση που έκανε ο αρμόδιος αντιδήμαρχος Ξάνθης Κυριάκος Παπαδόπουλος την πρώτη του Δεκέμβρη σχολιάζοντας την σύσκεψη που έλαβε χώρα. Έτσι λοιπόν οι όποιες εξηγήσεις και η αποκατάσταση της αλήθειας αναζητείται από λάθους ανθρώπους οι οποίοι το μόνο που έκαναν ήταν να μεταφέρουν και να σχολιάσουν την δήλωση του κυρίου Παπαδόπουλου.