Το kardelen αλλάζει στέκι για να καλύψει τις νέες ανάγκες που έχουν προκύψει

Το Στέκι  Kardelen αλλάζει στέκι  και μεταφέρεται σε ένα μεγαλύτερο κτίριο που θα καλύπτει τις νέες του ανάγκες.  Με αφορμή λοιπόν αυτή την μεταστέγαση το στέκι Kardelen στις 2,3,4 Δεκέμβρη πραγματοποιεί ένα τριήμερο εκδηλώσεων του στεκιού για να αποχαιρετήσουν το χώρο του Kardelen όπως του αρμόζει, πάντα με την υπόσχεση για περισσότερη πολιτική, περισσότερο πολιτισμό και περισσότερη αλληλεγγύη στον νέο χώρο και καλεί του πολίτες της Ξάνθης για  να συζητήσουν και να διασκεδάσουν.

To στέκι Kardelen μετακομίζει! Μετά από 2,5 χρόνια στο κτίριο της Μαυρομιχάλη 5-7, έφτασε η ώρα της μεταφοράς του στεκιού σε νέο χώρο ακριβώς δίπλα στην οδό Μαυρομιχάλη 3, όπου ο χώρος είναι μεγαλύτερος και πιο κατάλληλος για να καλύψει τις ανάγκες του που όλο και μεγαλώνουν. Τα τελευταία χρόνια και μέσα στην περίοδο της κρίσης, η λειτουργία του στεκιού απέδειξε ότι η ίδια η κοινωνία μπορεί μέσα από δικές της δομές να καλύπτει σε μεγάλο βαθμό τις ανάγκες της. Μία τέτοια δομή αποτελεί και το στέκι πολιτικής, πολιτισμού & αλληλεγγύης KARDELEN το οποίο για τρίτη χρονιά φιλοξενεί το εγχείρημα των αλληλέγγυων μαθημάτων για μαθητές λυκείου, έχοντας πάντα ως μόνη πυξίδα την κοινωνική χρησιμότητα.

Με αφορμή λοιπόν αυτή την μεταστέγαση το στέκι Kardelen στις 2,3,4 Δεκέμβρη πραγματοποιεί ένα τριήμερο εκδηλώσεων του στεκιού για να αποχαιρετήσουν το χώρο του Kardelen, και καλεί του πολίτες της Ξάνθης  να επισκεφθούν το στέκι για  να συζητήσουν, να διασκεδάσουν και να ανταλλάξουν προτάσεις, ιδέες και απόψεις.

Είναι σημαντικό σε μία εποχή που ενώ  η κρίση, ο υλιστικός πολιτισμός καθώς και οι κοινωνικές συγκυρίες  μας έχουν οδηγήσει σε μία ατομικιστική προσέγγιση της ζωής,  να υπάρχουν πρωτοβουλίες και δομές που στηρίζονται στη συλλογικότητα, την αλληλεγγύη και την προσφορά στον συνάνθρωπο που έχει ανάγκη. Και είναι πρωτοβουλίες που πρέπει όλοι να στηρίξουμε, με όποιον τρόπο μπορούμε.