Στην επιτροπή του άρθρου 152 προσέφυγε ο πλειοδότης του κάμπινγκ Μυρωδάτου

Προσφυγή στην Επιτροπή του άρ. 152 κατέθεσε ήδη η πλευρά του επιχειρηματικού σχήματος που έχει πλειοδοτήσει στο διαγωνισμό για την εκμετάλλευση του δημοτικού camping στο Μυρωδάτο όπως άλλωστε είχε προαναγγείλει και ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης απαντώντας στις βολές που δέχθηκε για την ακύρωση του διαγωνισμού από την μείζονα αντιπολίτευση.

Προσφυγή στην Επιτροπή του άρ. 152 κατέθεσε ήδη η πλευρά του επιχειρηματικού σχήματος που έχει πλειοδοτήσει στο διαγωνισμό για την εκμετάλλευση του δημοτικού camping στο Μυρωδάτο. Όπως επιβεβαιώνει ο νομικός των επιχειρηματιών, Σινάν Καβάζ, η πλευρά τους εκτιμά βάσιμα ότι η προσφυγή τους θα γίνει δεκτή από την Επιτροπή του άρθρου 152 και υπάρχουν μια σειρά από επιχειρήματα για να αντικρούσουν την απόφαση της Αποκεντρωμένης Διοίκησης που ακύρωσε, στον έλεγχο νομιμότητας, το αποτέλεσμα της δημοπρασίας. Στην προσφυγή πρόκειται να παρασταθεί και ο Δήμος Αβδήρων ενώ ήδη σε δήλωσή του στο Κανάλι 6 ο Δήμαρχος Γ. Τσιτιρίδης απαντώντας στις βολές της μείζονος αντιπολίτευσης είχε αναφέρει ότι σέβεται την ακύρωση, παρότι διαφωνεί, και εκτιμά ότι θα γίνει δεκτή η προσφυγή στην Επιτροπή, θεωρώντας ότι η ουσία του διαγωνισμού δεν έχει αμφισβητηθεί.

Όπως είναι γνωστό ο διαγωνισμός ακυρώθηκε μετά από προσφυγή του επιλαχόντα επιχειρηματία για το γεγονός ότι τα δικαιολογητικά του πλειοδότη δεν έφεραν αρίθμηση ενώ η πλευρά τους υποστηρίζει ότι τα δικαιολογητικά είχαν αριθμηθεί στην αίτηση αφού με βάση την ίδια διακήρυξη δεν επιτρεπόταν να αλλοιωθούν τα έγγραφα που κατατέθηκαν.