Εκδήλωση της ΝΟΔΕ Ξάνθης για τους αγρότες στη Γενισέα

Επιτυχημένη ήταν η εκδήλωση της που πραγματοποίησε η ΝΟΔΕ Ξάνθης την περασμένη Κυριακή στη Γενισέα με τίτλο  «Συμφωνία Αλήθειας με τους αγρότες» και κύριο ομιλητή τον γραμματέα της πολιτικής επιτροπής του κόμματος και βουλευτή Ηρακλείου Λευτέρη Αυγενάκη και με την συμμετοχή πολλών στελεχών του κόμματος τόσο από τα κεντρικά όσο και τοπικά.

Μία σημαντική κομματική εκδήλωση διοργάνωσε η ΝΟΔΕ Ξάνθης στη Γενισέα με τίτλο «Συμφωνία Αλήθειας με τους αγρότες» την περασμένη Κυριακή με στόχο την προσέγγιση του κόμματος με τον αγροτικό κόσμο. Κύριος ομιλητής ήταν ο βουλευτής Ηρακλείου και γραμματέα της πολιτικής επιτροπής Λευτέρη Αυγενάκη ο οποίος καταφέρθηκε κατά της κυβερνητικής πολιτικής στην οικονομία και τα εθνικά θέματα διακηρύσσοντας το τέλος της ιδεολογικής υπεροχής της Αριστεράς.

Για την ανάγκη αλλαγών στο πολιτικό σκηνικό που θα αποτρέψει την κολλεκτιβοποίηση της γης έκανε λόγο ο Αλέξανδρος Κοντός, υπογραμμίζοντας ότι η υψηλή φορολογία και τα ασφάλιστρα σε ΟΓΑ και ΕΛΓΑ δεν θα επιτρέψουν σε κανέναν να καλλιεργήσει το 2017.

Παρόντες στην εκδήλωση ήταν ο βουλευτής Έβρου Αναστάσιος Δημοσχάλκης, ο πρώην βουλευτής Ξάνθης Αλέξανδρος Κοντός, μέλη της πολιτικής επιτροπής του κόμματος, ο περιφερειάρχης ΑΜΘ Χρήστος Μέτιος, δήμαρχοι, δημοτικοί, περιφερειακοί σύμβουλοι καθώς και αρκετός κόσμος.