Πολιτική χαρακτηρίζει την εκδήλωση της ΟΕΒΕ Ξάνθης ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ

Ως μία αμιγώς πολιτική εκδήλωση χαρακτηρίζει ο τοπικός ΣΥΡΙΖΑ την εκδήλωση που συνδιοργάνωσαν ΓΣΕΒΕΕ και ΟΕΒΕ Ξάνθης την περασμένη Κυριακή με ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, αφήνοντας αιχμές κατά της διοίκησης της ΟΕΒΕ για πολιτικές φιλοδοξίες ένταξης της νέας προέδρου της στο επόμενο ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας.

Αιχμές κατά της νέας διοίκησης της ΟΕΒΕ Ξάνθης, ότι λειτούργησε ως διαμεσολαβητής προς το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης με αφορμή την εκδήλωση που διοργανώθηκε την περασμένη Κυριακή με ομιλητή τον πρώην πρωθυπουργό Αντώνη Σαμαρά, άφησε σε δήλωσή του ο γραμματέας της νομαρχιακής οργάνωσης του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης, Γιώργος Χατζηθεοδώρου.

Η φημολογία πάντως που φέρνει τη νεοεκλεγείσα πρόεδρο της ΟΕΒΕ Ξάνθης, Μαρία Τσιακίρογλου, να ενδιαφέρεται για μία θέση στο τοπικό ψηφοδέλτιο της Νέας Δημοκρατίας στην Ξάνθη δεν έχει ακόμη διαψευστεί, κάτι που σε συνδυασμό με την έντονα αντιπολιτευτική ομιλία του κ. Σαμαρά αλλά και την συρροή «γαλάζιων» στελεχών στο ξενοδοχείο «Elisso» την Κυριακή που μας πέρασε, προκάλεσαν γκρίνιες και επικρίσεις.