…οι ασκοί του Αιόλου που σιγά σιγά ανοίγουν για αρκετούς που το ξέρουν και στον πανικό τους μάλιστα εκτίθενται δημοσίως

…οι ασκοί του Αιόλου που σιγά σιγά ανοίγουν για αρκετούς που το ξέρουν και στον πανικό τους μάλιστα εκτίθενται δημοσίως. Οι πληροφορίες μας μιλούν για άγριο στρίμωγμα κάποιων που το παίζουν πρωτοπαλίκαρα προκαλώντας μάλιστα πολιτικούς τους αντιπάλους και κατηγορώντας τους για δειλία για να καλύψουν τον δικό τους πανικό. Εμείς το μόνο που μπορούμε να συστήσουμε είναι προσοχή, σύνεση και ψυχραιμία.

Γιατί κινδυνεύουν όχι μόνο να εκτεθούν αλλά να χάσουν και τα οφίτσια που κατέχουν. Θα το πούμε για άλλη μια φορά. Ξέρουμε αλλά θα μιλήσουμε όταν θα έρθει ο καιρός και όταν ολοκληρωθεί η δουλειά κάποιων άλλων που είναι επιφορτισμένοι με συγκεκριμένα καθήκοντα. Καθώς λοιπόν δεν  είναι στο DNA μας η παραγωγή λάσπης αλλά ο λόγος με στοιχεία, σωπαίνουμε. Προς το παρόν.

Καλό θα είναι να υποδείξουν αυτή την στάση και στους συμβουλάτορές τους γιατί τους εκθέτουν ανεπανόρθωτα. Τα πράγματα είναι δύσκολα γι αυτούς και το γνωρίζουν πολύ καλά. Εκτός κι αν αδυνατούν να κατανοήσουν την πραγματικότητα. Σε αυτή την περίπτωση  κακό δικό τους.