…οι καταγγελίες του Στάθη Γιαννακίδη για την σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου τοπικού τηλεοπτικού σταθμού

…οι καταγγελίες του Στάθη Γιαννακίδη για την σύνθεση του διοικητικού συμβουλίου τοπικού τηλεοπτικού σταθμού όπου φιγουράρουν ο πρόεδρος του ΕΒΕ Στέλιος Μωραϊτης και ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ανέστης Αντωνιάδης. Είναι οι ίδιοι άνθρωποι οι οποίοι στρέφονται λυσσαλέα κατά του Καναλιού 6 ο πρώτος σαν μάρτυρας κατηγορίας σε υποθέσεις που αφορούν την στάση μας έναντι της Χρυσής Αυγής και ο δεύτερος κάνοντάς μας μαθήματα δεοντολογίας και πάλι κατά σύμπτωση αναφορικά με την στάση μας στο αντιρατσιστικό συλλαλητήριο που αφορούσε στα εγκαίνια των γραφείων της Χρυσής Αυγής. Θα το πούμε μια και καλή.

Ακόμη και το να καθόμαστε στο εδώλιο του κατηγορουμένου στον αγώνα μας ενάντια στους ναζιστές για εμάς είναι παράσημο το οποίο έχουμε να επιδείξουμε. Τα δικά τους παράσημα σε αυτήν την δημοκρατική στάση ποια είναι; Ωστόσο τα πάντα πλέον εξηγούνται όταν δείχνουν ανοχή, γιατί δεν θέλω να σκεφτώ κάτι άλλο, στον τρόπο που τα συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης επιχειρούν να επιβάλλουν την Χρυσή Αυγή στην συνείδηση των πολιτών. Μέσα των οποίων έχουν την ευθύνη όντας μέλη του διοικητικού τους  συμβουλίου. Γιατί η σιωπή είναι ανοχή. Θα ρωτήσουμε λοιπόν ευθέως.

Ευσταθούν οι καταγγελίες του κυρίου Γιαννακίδη; Ισχύει η εφημερίδα της κυβέρνησης όπου αποτυπώνεται το όνομά τους και τα στοιχεία που δίνει το ΓΕΜΗ αναφορικά με την σύνθεση του μετοχικού κεφαλαίου και του διοικητικού συμβουλίου του τηλεοπτικού σταθμού; Είναι μέλη του διοικητικού συμβουλίου του Xanthi Channel στο οποίο πρόεδρος είναι ο Κώστας Αντωνιάδης πατέρας του γραμματέα του ΠΑΣΟΚ; Ναι ή όχι; Περιμένουμε την απάντησή τους. Και αν κάνουμε λάθος θα ζητήσουμε δημόσια συγγνώμη από αυτήν εδώ την στήλη.