…τα όσα κατά καιρούς γράφτηκαν από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης για την «διαπλοκή» του Καναλιού 6 και τα οποία καταρρίπτονται μετά τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν

…τα όσα κατά καιρούς γράφτηκαν από συγκεκριμένα μέσα ενημέρωσης για την «διαπλοκή» του Καναλιού 6 και τα οποία καταρρίπτονται μετά τα στοιχεία που δημοσιοποιήθηκαν. Τόσο λοιπόν στην μετοχική σύνθεση του τηλεοπτικού μας σταθμού όσο και στην σύνθεση του διοικητικού μας συμβουλίου δεν μετέχει κανένα δημόσιο πρόσωπο, κανένας θεσμικός παράγοντας, κανένα πολιτικό στέλεχος, κανένα στέλεχος της τοπικής αυτοδιοίκησης.

Είναι λοιπόν αν μη τι άλλο πρόκληση να κατηγορούν το Κανάλι 6 εκείνοι που περιλαμβάνουν στην διοίκησή τους όλους τους παραπάνω, εκείνοι που στεγάζονται με συμβολικό ενοίκιο στον φορέα του οποίου ηγείται μέλος του διοικητικού τους συμβουλίου, εκείνοι που παίρνουν αναθέσεις από φορείς που ηγούνται τα μέλη της διοίκησής τους. Το Κανάλι 6 σε αντίθεση με όλους αυτούς τηρεί υπομονετική στάση σιωπής.

Και μιλά μόνο όταν έχει κάτι να πει. Όπως στην συγκεκριμένη περίπτωση. Ας σκεφτούν λοιπόν την επόμενη φορά και οι ίδιοι και αυτοί που τους στηρίζουν πριν εξαπολύσουν λάσπη. Γιατί μπορεί να δείχνουμε ανοχή ωστόσο έχουν γνώση οι φύλακες και το αποδεικνύουν όταν οι ίδιο κρίνουν πως ήρθε ο καιρός.