Πάλι στο «στόχαστρο» κακόπιστης κριτικής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ

Για μία ακόμη φορά βρέθηκαν στο στόχαστρο κακόπιστης κριτικής οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης αυτή την φορά από τον ίδιο τον γραμματέα της νομαρχιακής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης Ανέστη Αντωνιάδη, με αφορμή την ψηφοφορία για την άρση της ασυλίας του ανεξάρτητου βουλευτή Νίκου Νικολόπουλου για τις ομοφοβικές δηλώσεις που είχε κάνει.

Τις δύο προηγούμενες φορές, για τα επεισόδια της Γλαύκης και την σατυρική δημοσίευση στο «Κουλούρι», στο στόχαστρο γνωστών κύκλων της Ξάνθης βρέθηκε ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ. Αυτή την φορά στόχος κακόπιστης κριτικής ήταν και οι τρεις βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης και μάλιστα από τον γραμματέα της τοπικής νομαρχιακής οργάνωσης του ΠΑΣΟΚ, Ανέστη Αντωνιάδη. Αφορμή ήταν η ψηφοφορία που έγινε την περασμένη Τετάρτη για την άρση ή όχι της ασυλίας του πρώην βουλευτή των ΑΝ.ΕΛΛ. και νυν ανεξάρτητου Νίκου Νικολόπουλου για ομοφοβικές δηλώσεις που έκανε στο παρελθόν.

Υπενθυμίζουμε ότι ο γραμματέας του ΠΑΣΟΚ Ξάνθης σε ανάρτησή του στο facebook επέκρινε τους τρεις βουλευτές της Ξάνθης ότι από την μία καλούν τον κόσμο σε αντιρατσιστικό συλλαλητήριο κι από την άλλη αθωώνουν με την ψήφο τους την ρατσιστική – ομοφοβική συμπεριφορά του Νίκου Νικολόπουλου, με την διαφορά όμως ότι οι βουλευτές Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ ψήφισαν τελικά υπέρ της άρσης της ασυλίας του συγκεκριμένου βουλευτή, παρόλο που τελικά συνολικά η Βουλή με 152 ψήφους αποφάσισε να μην αρθεί η ασυλία του για το θέμα αυτό.