Λίγη τροφή για σκέψη στον Υπουργό Παιδείας ! Κύριε Φίλη, ποιος σας ενημερώνει;

Πάντως οι μεθοδεύσεις του Γραφείου Πολιτικών Υποθέσεων και όσων το εκπροσωπούν καθώς επίσης και το σιγοντάρισμα της συγκεκριμένης υπηρεσίας από τον Γενικό Γραμματέα Θρησκευμάτων Γιώργο Καλαντζή, θεωρούμε ότι είναι τροφή για σκέψη… Τροφή για σκέψη ως προς τις λειτουργίες και τους σχεδιασμούς τους …ως προς τους στόχους τους …ως προς την νοοτροπία τους…

Ας δώσουμε λίγη τροφή για σκέψη και στον Υπουργό Παιδείας που ίσως δεν γνωρίζει τι γίνεται εδώ στην ακριτική Θράκη μας από  στελέχη του Υπουργείου του. Ίσως ακόμη ακόμη δεν γνωρίζει και τις καταδικαστικές αποφάσεις σε βάρος δημοσίων λειτουργών που συνεχίζουν να βρίσκονται στις θέσεις τους. Κύριε Φίλη, ποιος σας ενημερώνει άραγε;; Αν σας ενημερώνουν!

Παίζοντας με ευαίσθητες ισορροπίες στον χώρο της μειονότητας είναι σημαντικό να γνωρίζουμε όλοι μας και οι πολίτες της Ξάνθης και γενικότερα της περιφέρειάς μας ότι δεν είναι δυνατόν να συνεχιστούν οι λογικές του παρελθόντος.

Είναι πολύ σημαντικό να δούμε επιτέλους ένα σκηνικό μέριμνας και κυρίως νέων οπτικών και νέων διαδρομών που θα έχει ως αποτέλεσμα την καλύτερη δυνατή συνεργασία της μειονότητας με τους συμπολίτες της και συνδημότες της και κυρίως να αισθανθούν ότι  είναι αναπόσπαστο μέρος της κοινωνίας μας, μίας κοινωνίας που τους έχει αποδεχθεί και έχουν γίνει ένα με αυτήν.