Κ. ΖΑΓΝΑΦΕΡΗΣ: Μετά τις εκλογές ξημέρωσε ημέρα ενότητας για το καλό της περιφέρειας και των πολιτών της

Με μια σκληρή δήλωση που ανάρτησε στον προσωπικό του λογαριασμό του Facebbok μαζί με μια φωτογραφία από την πολιτική του δράση στα νεανικά του χρόνια στη ΝΔ, ο Αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης Κώστας Ζαγναφέρης, επανέρχεται στο θέμα της εκλογής και επιρρίπτει ευθέως ευθύνες στην ηγεσία της ΝΔ, κατηγορώντας συνεργάτες του Προέδρου Κ. Μητσοτάκη ότι τον πίεσαν να αποσύρει την υποψηφιότητά του και, αντίστροφα, εργάστηκαν για την εκλογή του νέου Περιφερειάρχη Χ. Μέτιου.

Μπορεί η περίοδος πριν την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη του νέου περιφερειάρχη να καταγράφηκαν στιγμές έντασης και πιέσεων ωστόσο η επόμενη ημέρα βρίσκει όλη την παράταξη επί ποδός για την ανάπτυξη της περιφέρειας, σημείωσε ο αντιπεριφερειάρχης Κώστας Ζαγναφέρης ο οποίος είχε θέσει υποψηφιότητα για την θέση του Γιώργου Παυλίδη.

Σε ότι αφορά στα αποτελέσματα όπως σημειώνει ο κύριος Ζαγναφέρης η συμμετοχή σε μια εκλογική διαδικασία φέρνει είτε νίκη είτε ήττα κάτι που είναι φυσικό. Ωστόσο πέρα από την ίδια την διαδικασία υπάρχει το παρασκήνιο που προηγήθηκε για την ανάδειξη του νέου περιφερειάρχη και οι έντονες πιέσεις που ασκήθηκαν στον Κώστα Ζαγναφέρη από πλευράς Νέας Δημοκρατίας οι οποίες σαφώς και δημιουργούν ρήγματα αφού άλλωστε ο αντιπεριφερειάρχης Ξάνθης είναι από τα παλιά και σταθερά προσηλωμένα στο κόμμα στελέχη. Πάντως ο Κώστας Ζαγναφέρης στέλνει σαφές μήνυμα πως δεν είναι από εκείνους τους ανθρώπους που λυγίζουν.

Μάλιστα εντύπωση προκαλεί η ανάρτηση του Κώστα Ζαγναφέρη στο facebook η οποία καταλήγει με την εξής φράση: Εκείνο που με προβληματίζει είναι ενώ η χώρα καταρρέει και ή ΝΕΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ έρχεται να κυβερνήσει, τα παραπάνω γεγονότα αποτελούν δείγμα γραφής του τρόπου επιλογής των στελεχών που θα πλαισιώνουν την κυβέρνηση.