Στο «στόχαστρο» ο Χουσεΐν Ζεϊμπέκ

Το ότι ο βουλευτής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ, Χουσεΐν Ζεϊμπέκ, βρίσκεται από την πρώτη μέρα της εκλογής του στο στόχαστρο συγκεκριμένων πολιτικών, παραπολιτικών, δημοσιογραφικών και παραδημοσιογραφικών κύκλων δεν είναι δα και κανέναν νέο. Από την πρώτη στιγμή ήταν και παραμένει το κόκκινο πανί για κάποιους αφού κατάφερε να συσπειρώσει την μειονότητα όχι με βάση τις υπόγειες συναλλαγές στις οποίες ήταν μαθημένοι κάποιοι αλλά με την ειλικρινή και ευθεία προσέγγιση των μεγάλων αλλά και των μικρών προβλημάτων που αντιμετωπίζουν.

Σίγουρα όμως θα έπρεπε μέχρις ενός σημείου να είναι αναμενόμενη τόσο από τον τοπικό ΣΥΡΙΖΑ όσο και από την πλευρά του βουλευτή ότι ένας άνθρωπος ο οποίος σάρωσε τις ψήφους μουσουλμάνων αλλά και χριστιανών συγκεντρώνοντας συστηματικά πάνω από 20.000 σταυρούς σε κάθε εκλογική μάχη ότι θα βρίσκεται στο στόχαστρο των πολιτικών του αντιπάλων.

Όμως το πρόσφατο παράδειγμα με την αγορά εξοχικού στην… Λεωφόρο Αλεξάνδρας από τον τοπικό βουλευτή, όπου προσπάθησαν οι ίδιοι κύκλοι να χτυπήσουν τον βουλευτή με το πείραγμα της σατυρικής ιστοσελίδας «Το Κουλούρι» στους παναθηναϊκούς για την εντός έδρας ήττα τους από την Ξάνθη δείχνει το μέγεθος της εμπάθειας με την οποία αντιμετωπίζεται ο κ. Ζεϊμπέκ. Παράλληλα όμως δείχνει και το μέγεθος της χαλάστρας που κάνει ο ίδιος στους συγκεκριμένους κύκλους…