Συνεχίζει να έχει η Νέα Δημοκρατία ως προμετωπίδα της κριτικής της προς την κυβέρνηση το θέμα των τηλεοπτικών αδειών πανελλήνιας εμβέλειας

Συνεχίζει να έχει η Νέα Δημοκρατία ως προμετωπίδα της κριτικής της προς την κυβέρνηση το θέμα των τηλεοπτικών αδειών πανελλήνιας εμβέλειας και κατ’ επέκταση τα προβλήματα που η ίδια δημιουργεί με το ΕΣΡ αλλά και την αναστάτωση που προκάλεσαν όλα αυτά και στο Συμβούλιο της Επικρατείας. Η κυβέρνηση από την πλευρά της συνεχίζει να επιμένει στο να εφαρμόσει την πολιτική της και τα περισσότερα Μέσα Ενημέρωσης στέκονται στο πλευρό της αξιωματικής αντιπολίτευσης αλλά και των ιδιοκτητών τους.

Ένα σκηνικό όμως που έχει πραγματικά κουράσει τους πολίτες οι οποίοι ενδιαφέρθηκαν για το θέμα, εξέφρασαν την γνώμη τους ακόμη και σε δημοσκοπήσεις και πλέον όμως σε κάθε σχετική αναφορά το μόνο που λένε είναι… νισάφι κι έχουν και τα δίκια τους. Από την στιγμή άλλωστε που υπάρχουν απείρως σημαντικότερα προβλήματα και ζητήματα που ταλαιπωρούν την καθημερινότητά τους είναι λογικό να εκνευρίζονται κάθε φορά που κυβέρνηση και αξιωματική αντιπολίτευση εμπλέκονται και πάλι σε έναν ατελείωτο… σκυλοκαυγά που συνήθως γίνεται για μία ακόμη φορά πρώτο θέμα στα κεντρικά ΜΜΕ.

Είναι λογικό γιατί είναι ένας καυγάς που μπορεί μεν να τους αφορά σε ένα γενικό επίπεδο δημοκρατίας όμως προσωπικά δεν τους αφορά, δεν τους αγγίζει το ποιανού καναλάρχη τα συμφέροντα πλήττονται από τις αποφάσεις της κυβέρνησης. Ένα πεδίο αντιπαράθεσης στο οποίο σε τελική ανάλυση ο ΣΥΡΙΖΑ θα μπορούσε να χάσει μόνο αν… αυτοκτονήσει!