Ξεπέρασε κάθε όριο η λάσπη κατά του Χουσεΐν Ζεϊμπεκ

Από κάθε όριο έχει ξεφύγει πλέον ο πόλεμος λάσπης κατά του βουλευτή Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ ΧΟυσεϊν Ζεϊμπέκ αφού οι γνωστοί κύκλοι που συνδέονται άμεσα με την Χρυσή Αυγή, όπως τονίζει και ο ίδιος ο βουλευτής τον εμφάνισαν αυτή την φορά να αγοράζει εξοχικό στην Αθήνα και συγκεκριμένα στους Αμπελόκηπους.

Είχε προηγηθεί φυσικά δημοσίευμα που τον ενέπλεκε σε γεγονότα σε τέμενος της Ξάνθης την ίδια στιγμή που ο βουλευτής βρισκόταν στην Αθήνα για το κοινοβουλευτικό έργο.

Όνειδος για την δημοσιογραφία η οποία πλέον στην Ξάνθη παίρνει γκεμπελικές αποχρώσεις αλλά και κίνδυνο για το ομαλό κλίμα και την δημοκρατία στην περιοχή αποτελεί ο πόλεμος λάσπης που δέχεται ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ ΧΟυσεϊν Ζεϊμπέκ. Πριν λίγες ημέρες εμφανιζόταν σε δημοσιεύματα να συμμετέχει σε επεισόδια σε τζαμί την ίδια στιγμή που βρισκόταν στην Αθήνα για το κοινοβουλευτικό έργο ενώ μόλις την Τρίτη οι ίδιοι κύκλοι, που προβάλλουν κατά κόρον τις θέσεις και τις απόψεις της Χρυσής Αυγής τον εμφάνισαν να αγοράζει εξοχικό στους Αμπελόκηπους παρασυρόμενοι από σατιρικό δημοσίευμα ιστοσελίδας.

Βέβαια οι κατά τα άλλα δημοσιογράφοι φρόντισαν μετά το φιάσκο που έπαθαν να κατεβάσουν το δημοσίευμα χωρίς ωστόσο να αποκαταστήσουν την αλήθεια αναφορικά με τον κύριο Ζεϊμπέκ εκθέτοντας τελικά όχι τον βουλευτή αλλά τον ίδιο τον εαυτό τους.