Πολιτικό βάρος στην καταδίκη Καλαϊτζή δίνει ο ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης

Στο Μεταξύ πολιτικό βάρος επιχειρεί να δώσει με ανακοίνωσή του το Γραφείο  Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, στην καταδίκη του Θεολόγου Καλαϊτζή λόγω της πολιτικής του ένταξης στο χώρο της ΝΔ.

Με μια ιδιαίτερα σκληρή ανακοίνωση το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής ΣΥΡΙΖΑ Ξάνθης δίνει πολιτική διάσταση στην καταδίκη του Θεολόγου Καλαϊτζή ο οποίος καταδικάστηκε με δις ισόβια . Αναλυτικά η ανακοίνωση αναφέρει:

Άλλο ένα στέλεχος της αξιωματικής αντιπολίτευσης, ο πρώην διευθύνων σύμβουλος και πρώην πρόεδρος του δημοτικού συμβουλίου Ξάνθης, Θεολόγος Καλαϊτζής καταδικάστηκε με ποινή δις ισόβιας κάθειρξης για απιστία και υπεξαίρεση ποσού, που σύμφωνα με τον έλεγχο των οικονομικών επιθεωρητών, αγγίζει το 1,4 εκατ. ευρώ, για την υπόθεση της τελούσας υπό εκκαθάριση εταιρίας δημοτικής επιχείρησης του δήμου Ξάνθης με την επωνυμία «ΕΑΠΑΞ», (Επιχείρηση Αξιοποίησης Παλιάς Ξάνθης). Υπενθυμίζουμε ότι ο κ. Καλαΐτζής, δημοτικός σύμβουλος επί 24 συναπτά έτη, έχει διατελέσει πρόεδρος της ΟΝΝΕΔ Ξάνθης, πρόεδρος του κόμβου της Ξάνθης από το 2004, καθώς επίσης και μέλος της Κεντρικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας.

Η μακρά και «λαμπρή» πορεία τέτοιων στελεχών της Νέας Δημοκρατίας αποδεικνύει ότι το συγκεκριμένο κόμμα είναι διαχρονικός κάτοχος του «ηθικού πλεονεκτήματος», σε σημείο να θέλει να σπιλώσει το ηθικό πλεονέκτημα του ΣΥΡΙΖΑ.

Φανταζόμαστε ότι η είδηση της καταδίκης του στελέχους της αξιωματικής αντιπολίτευσης θα τύχει της γνωστής προβολής από τηλεοπτικούς σταθμούς, δηλαδή, μάλλον θα αποσιωπηθεί. Ελπίζουμε να διαψευσθούμε καταλήγει στην ανακοίνωσή του το γραφείο τύπου της Νομαρχιακής Επιτροπής Ξάνθης του ΣΥΡΙΖΑ.