Λογιστικό το έλλειμμα στην ΔΕΥΑ Αβδήρων αντικίνητρο για την σπατάλη η αύξηση στην παραλιακή ζώνη

Σφοδρή αντιπαράθεση ξέσπασε εκ νέου στο Δήμο Αβδήρων με αιχμή τις αυξήσεις στα τιμολόγια ύδρευσης αφού η δημοτική αρχή αναγκάστηκε να προβεί σε υπέρογκες αυξήσεις για όσους διαθέτουν σπίτι στην παραλία, όπως καταγγέλλει η παράταξη Τσολακίδη μετά την μείωση στην οποία προχώρησε η πλειοψηφούσα παράταξη όταν ανέλαβε τα ηνία του δήμου και παρά τις προειδοποιήσεις για μαύρη τρύπα στην επιχείρηση κάτι που επιβεβαιώνεται.

Απαντώντας ο δήμαρχος Αβδήρων Γιώργος Τσιτιρίδης σημειώνει ότι οι ζημιές που εμφανίζονται είναι καθαρά λογιστικές οι οποίες και θα απαλειφθούν το 2016 διαβεβαιώνοντας παράλληλα τους δημότες ότι δεν υπάρχει καμία πιθανότητα να μπει λουκέτο στην δημοτική επιχείρηση. Σε ότι αφορά στην αύξηση των τιμολογίων στην παραλιακή ζώνη ο δήμαρχος Αβδήρων σημειώνει ότι είναι ένα μέτρο που λαμβάνεται ως αντικίνητρο για την σπατάλη του πολύτιμου αυτού αγαθού.

Κλείνοντας ο κύριος Τσιτιρίδης διαβεβαίωσε τους δημότες των Αβδήρων ότι η πολιτική του δήμου στο νερό δεν πρόκειται να αλλάξει και οι μειώσεις των τελών θα συνεχίσουν να ισχύουν όπως σήμερα.