…η αναλγησία που συνεχίζεται με αιχμή θέματα υγείας

…η αναλγησία που συνεχίζεται με αιχμή θέματα υγείας. Πρόσφατο παράδειγμα η παραίτηση του δημάρχου από δύο επιτροπές, οικονομική και ποιότητας ζωής, καθώς η σύζυγός του πραγματικά δίνει μάχη και οφείλει να είναι στο πλευρό της, γεγονός που εκ των πραγμάτων συνεπάγεται περισσότερο χρόνο ώστε να είναι δίπλα της. Ακόμη κι αυτή η δοκιμασία ζωής όμως από τους γνωστούς κύκλους ερμηνεύεται κατά το δοκούν και με τρόπο που εξυπηρετεί τα συμφέροντά τους.

Όπως το ίδιο συμβαίνει και με τον περιφερειάρχη για τον οποίο μάλιστα το παιχνίδι έχει ξεφύγει από κάθε όριο ευπρέπειας και ανθρωπιάς. Δυστυχώς αυτός ο οχετός συνεχίζει και μολύνει την πόλη μας και όλη την πολιτική ζωή της. Οι ευθύνες όμως πλέον ξεφεύγουν από αυτούς και επιρρίπτονται σε όλους εκείνους που τους στηρίζουν. Οικονομικά και πολιτικά. Αποτελούν μέρος του οχετού και έτσι θα πρέπει να αντιμετωπίζονται από όλους. Επιτέλους τα πράγματα θα πρέπει να μπουν σε τάξη και κάποια στιγμή θα πρέπει να αναφερθούν και ονόματα.

Όπως κάποιων που είναι μέρος όλου αυτού και τολμούν να κουνούν το δάχτυλο περί ηθικής, πολιτικής και μη. Ιδού κύριοι. Ήρθε η ώρα να πάρετε θέση. Είστε υπέρ όλων όσων γίνονται στην πλάτη ανθρώπων που άσχετα αν κανείς συμφωνεί ή διαφωνεί μαζί τους βιώνουν το προσωπικό τους δράμα; Αν όχι οφείλετε πλέον να ξεκαθαρίσετε την θέση σας. Γιατί η σιωπή εκλαμβάνεται, εδώ που φθάσαμε, ως αποδοχή.