Κριτική Τσολακίδη για αυξήσεις στη ΔΕΥΑΑ

Την πρόθεση για επιβολή αυξήσεων στη ΔΕΥΑΑ επικρίνει με ανακοίνωσή του ο επικεφαλής της αντιπολίτευσης στο Δήμο Αβδήρων Βασίλης Τσολακίδης:

Ο πρόεδρος της ΔΕΥΑ – Αβδήρων σε ενάμισι χρόνο περίπου  και ο  κ. Τσιτιρίδης  Γ. πιο πριν για το εξάμηνο  που ήταν πρόεδρος στην επιχείρηση, αφού  δημιούργησαν με την πλειοψηφία που διαθέτουν ζημιές 732.ΟΟΟ  Ευρώ τουλάχιστον , τώρα προφανώς συνειδητοποίησαν που οδήγησαν την   κατάσταση και  προσπαθούν με αλλοπρόσαλλες αποφάσεις  και σπασμωδικές ενέργειες  να κάνουν κάτι. Προτείνουν αύξηση  ΔΙΑΚΟΣΙΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΣΤΟ ΠΑΓΙΟ ΚΑΙ ΟΓΔΟΝΤΑ ΤΟΙΣ ΕΚΑΤΟ ΑΥΞΗΣΗ ΣΤΗΝ ΤΙΜΗ ΤΟΥ ΝΕΡΟΥ για τις παραλίες ,  σε μια απόφαση που δεν στηρίζεται πουθενά  και μπορεί να καταπέσει σε τυχόν προσφυγή. Όπως ήταν φυσικό όλες οι πτέρυγες του δημοτικού συμβουλίου καταψήφισαν την πρότασή τους αυτή.

Μας προκαλεί  εντύπωση  το γεγονός ενώ στο συμβούλιο παραβρέθηκαν κάποια μέσα τοπικής ενημέρωσης δεν είδαμε να αναφέρουν τίποτα γιατί άραγε ??? .Η παράταξη μας πολύ σύντομα θα φέρει το θέμα στο δημοτικό συμβούλιο  για να ενημερωθούν  όλοι οι πολίτες που οδηγείται η ΔΕΥΑ- Αβδήρων.