Ποιος είναι ο Δήμος που ανέθεσε την “υποστήριξη” της ιστοσελίδας του στον πρώην “εργολάβο”-τεχνικό ασφαλείας ;

Ένα μεγάλο ερωτηματικό απασχολεί την αυτοδιοίκηση  και τους προγραμματιστές της περιοχής. Το ερωτηματικό αφορά στο ποσό που θα μπορούσε να κοστολογήσει κάποιος την υποστήριξη μιας ιστοσελίδας, η οποία μέχρι σήμερα λειτουργεί κανονικά.

Αν λοιπόν έχουμε μια ιστοσελίδα που λειτουργεί σήμερα χωρίς καμία υποστήριξη και δημοσιεύει όλες τις ανακοινώσεις, τη ΔΙΑΥΓΕΙΑ, και ο,τιδήποτε πρέπει να αναρτά ο Δήμος, ποιος θα ήταν ο λόγος που ο Δήμος θα έπρεπε να αναθέσει αυτή την υπηρεσία σε ένα ιδιώτη που δεν έχει σχέση με τους ηλεκτρονικούς υπολογιστές;

Αν λοιπόν αυτή η ανάθεση γίνεται απευθείας χωρίς διαγωνισμό (στο Δήμο των απευθείας αναθέσεων), αν το ποσό είναι υπέρογκο για μια υπηρεσία που ήδη ο Δήμος την καλύπτει μόνος του και αν ο ανάδοχος της εν λόγω σύμβασης τυγχάνει ανάδοχος της υπηρεσίας Τεχνικού Ασφαλείας που είχε ο Δήμος αλλά για κάποιο λόγο σταμάτησε και την ανέθεσε με λιγότερα χρήματα κάπου αλλού….τότε υπάρχει σοβαρό θέμα.

Για να δούμε την ευαισθησία των ελεγκτικών φορέων και των εισαγγελικών αρχών για τα περίεργα γεγονότα που λαμβάνουν χώρα σε συγκεκριμένο Δήμο.

Πως το σχολιάζει η παρέα που παριστάνει τους τιμητές των πάντων και λασπολογεί όλους τους άλλους, ενώ φαίνεται να  είναι η πιο λερωμένη που πέρασε ποτέ….?