Κοίτα ποιοι έχουν τα μούτρα και μιλάνε… οι καταστροφείς

Τόσα και τόσα ζήσαμε σε αυτή την πόλη… να μην το ζούσαμε και αυτό;; Αντέδρασε στην ανακοίνωση της  ΟΕΒΕ και μίλησε ποιος;;; Αυτός που θα έπρεπε να μην μιλάει και να προσπαθεί να ξεχαστούν όσα έκανε στην Αναπτυξιακή. Να το χαρακτηρίσουμε  παρατραβηγμένο πολιτικό θράσος ή παντελή άγνοια της κατάστασης ή μάλλον της ευθύνης του  για την κατάντια της Αναπτυξιακής; Να το χαρακτηρίσουμε ευθιξία λόγω του ότι ξέρει τι έχει κάνει αλλά δεν θέλει με τίποτα να το παραδεχθεί;

Θα το χαρακτηρίσουμε ίσως άγνοια κινδύνου! Γιατί το θέμα Αναπτυξιακή Νομού Ξάνθης ΟΤΑ ΑΕ ..δεν έχει κλείσει… αντίθετα είναι ανοιχτό και στις ημέρες που έρχονται όλο και ανοίγει περισσότερο! Και όσο ανοίγει αυτό το θέμα, τόσο κάποιοι θα έπρεπε να προσέχουν τι λένε !

Και δεν είναι μόνον η Αναπτυξιακή που χρεοκόπησε επί των ημερών του (διαχειριζόμενος leader που είχε εγκριθεί από την προηγούμενη διοίκηση) αλλά και το γεγονός ότι κατάφερε να απορριφθεί το προηγούμενο Leader τρεις φορές από το Υπουργείο και ενώ ο Υπουργός ήταν Ξανθιώτης και πρώην εργοδότης του !Αυτό είναι για ρεκόρ Γκίνες αλλά στην Ξάνθη ρεκόρ Γκίνες παίρνουν μόνο οι καριόκες(;)!