Η παραποίηση της πραγματικότητας αναφορικά με τον Αναπτυξιακό που επιχειρείται από συγκεκριμένους κύκλους

…η παραποίηση της πραγματικότητας αναφορικά με τον Αναπτυξιακό που επιχειρείται από συγκεκριμένους κύκλους σε αγαστή συνεργασία με τοπικούς παράγοντες. Η ένσταση δεν είναι για τον αποκλεισμό του Δήμου Τοπείρου αλλά για το πότε πήραν είδηση ότι η περιοχή έμεινε εκτός. Πέντε μήνες μετά και αφού είχε ψηφιστεί τη στιγμή που η περιφέρεια έκανε συνεχείς παρεμβάσεις από την πρώτη στιγμή της δημόσιας διαβούλευσης γεγονός που οδήγησε μάλιστα και σε διορθώσεις.

Σαφώς και μια περιοχή αδικείται. Ωστόσο τι έκαναν όλοι αυτοί που σήμερα σηκώνουν σημαία; Δεν είχαν πάρει χαμπάρι το τι γίνεται και πόσο σοβαρό είναι το ζήτημα. Έπρεπε να περάσουν δεκαπέντε ημέρες μετά την ψήφισή του για να το αντιληφθούν. Δεύτερον. Το ότι αυτό που τους ενδιαφέρει δεν είναι ο νομός αλλά η διάσωση η δική τους και των «πολιτικών προϊσταμένων τους» αποδεικνύεται και από την σύσκεψη που συγκάλεσαν στην οποία κάλεσαν τους πάντες, από αντιπεριφερειάρχη μέχρι πρώην υπουργούς, εκτός από τους κυβερνητικούς βουλευτές.

Ποια λύση λοιπόν αναζητούν χωρίς την παρουσία των εκπροσώπων της κυβέρνησης θα πρέπει να το απαντήσουν οι ίδιοι. Για άλλη μια φορά λοιπόν το μόνο που κάνουν είναι και να χάνουν το δίκιο τους και να εκτίθενται αφού αποδεικνύεται ότι απλώς στήνουν σκηνικά χωρίς να αναζητούν την ουσία. Η κοινωνία όμως βλέπει και κρίνει.