Όταν πληρώνει ο λαουτζίκος τα δίνουμε απλόχερα;;

Είναι να απορεί κανείς  με τον τρόπο λειτουργίας ενός συστήματος, εκτός και αν εμείς έχουμε θέμα δυσκολίας αντίληψης  των πραγμάτων που συμβαίνουν γύρω μας. Την πόλη μας επισκέπτονται  καλλιτέχνες – διασκεδαστές που φιλοξενούνται από ιδιωτικές επιχειρήσεις – club και εμφανίζονται για μία βραδιά στον χώρο των συγκεκριμένων κέντρων με στόχο της διασκέδαση των θαμώνων τους. Οι ίδιοι καλλιτέχνες έχουν κατά καιρούς  έρθει στην πόλη μας από το Κέντρο Πολιτισμού του Δήμου Ξάνθης και εμφανίστηκαν  σε εκδηλώσεις που διοργανώθηκαν στα πλαίσια εορτών και εκδηλώσεων .

Τα ποσά που δόθηκαν στους εν λόγω καλλιτέχνες από το Δήμο Ξάνθης είναι αξιόλογα και διόλου ευκαταφρόνητα. Ειδικότερα ο  γνωστός Γιώργος Τσαλίκης όταν ήρθε στην Ξάνθη πέρυσι στα πλαίσια των  Θρακικών Λαογραφικών Εορτών στις  03.03.2015 (να σημειωθεί χωρίς ορχήστρα) έλαβε το ποσό των 6.700.00€, ενώ ο Γιώργος Σαμπάνης  στις 20.02.2015 στα πλαίσια των ίδιων εορτών για μερικές ώρες τραγουδιού έλαβε  το ποσό των 10.848,00€. Και οι δυο αυτοί καλλιτέχνες μας έκαναν την τιμή να ξανάρθουν στην πόλη μας  προσκεκλημένοι ενός  club της περιοχής μας και θέλουμε πολύ να μάθουμε αν τα ποσά που ζήτησαν και έλαβαν ήταν του ίδιου «βεληνεκούς».

Γιατί αν είναι διαφορετικά τότε εδώ έχουμε δυο μέτρα και δυο σταθμά. Όταν πληρώνει ο λαουτζίκος τα δίνουμε απλόχερα;; Και ποιος ελέγχει την νομιμότητα αυτών των ποσών ; Δεν πρέπει να ασχοληθούν οι αρμόδιες υπηρεσίες για την διαφορετική ίσως αντιμετώπιση και αποζημίωση των ίδιων καλλιτεχνών από φορείς και ιδιώτες;; Αναμένουμε!