Πού είναι ο υπάλληλος, του Δήμου Τοπείρου;; μήπως είναι εδώ , μήπως πήγε παραπέρα;;

Απορούμε με τον Δήμο Τοπείρου και τη  λειτουργία κάποιων παλαιών και πολύ γνωστών κύκλων που μάλλον συνεχίζουν να δρουν ακόμη και σήμερα ευτυχώς όχι ανενόχλητοι.

Υπηρεσία εσωτερικών ελέγχων έφτασε σύμφωνα με πληροφορίες μετά από καταγγελία και ήλεγξε το Δήμο για να επιβεβαιώσουν την παρουσία ή μάλλον την απουσία υπαλλήλου του οργανισμού Άθλησης του Δήμου (πολύ γνωστό στους αθλητικούς κύκλους) ο οποίος σύμφωνα με την καταγγελία αν και είναι αποσπασμένος στον Δήμο Τοπείρου δεν πατάει το πόδι του στην υπηρεσία…

Και αφού παίξανε όλοι μαζί το παιχνίδι πού είναι ο υπάλληλος -μήπως είναι εδώ , μήπως πήγε παραπέρα-  και αφού δεν τον γνώριζαν καν οι συνάδελφοί του που υποτίθεται ότι εργάζονται στο ίδιο γραφείο, σύμφωνα με πληροφορίες ο κλήρος έπεσε στο Δήμαρχο που έπρεπε να βγάλει το φίδι από την τρύπα.

Ο οποίος προσπάθησε να μπαλώσει τα αμπάλωτα και  αφού  κάλεσαν και  τηλεφωνικά τον υπάλληλο «φάντασμα» του τμήματος αθλητισμού να έρθει στον δήμο, δυστυχώς το αποτέλεσμα ήταν απογοητευτικό. Δεν γνώριζε ούτε τα ονόματα των συναδέλφων του αλλά φυσικά ούτε τον χώρο που δουλεύει επί καθημερινής βάσεως.Με αποτέλεσμα να επιβεβαιωθούν οι καταγγελίες και φυσικά να κινηθεί η νομότυπη διαδικασία.

Το ερώτημα που εύλογα τίθεται είναι πως είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν οι ιθύνοντες ότι έχουν υπάλληλο  που ενώ πληρώνεται κανονικά από την υπηρεσία του, δεν εμφανίζεται στον χώρο εργασίας του; Και για ποιο λόγο να τον καλύπτουν, εάν φυσικά το γνώριζαν…. Και είναι δυνατόν να μην γνωρίζουν τους υπαλλήλους τους στο Δήμο;;; Ερωτήματα που πιστεύουμε δεν θα μείνουν αναπάντητα.