Απάντηση Δρεμσίζη-Ανταμπούφη σε Κοινωνία Δημοτών για τα γραφεία της Δημοτικής Παράταξης

Μετά την καταγγελία της παράταξης Ξυνίδη για παραβίαση των γραφείων της δημοτικής τους παράταξης, υπήρξε ανακοίνωση απάντησης από τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Ξάνθης Γιάννη Δρεμσίζη αλλά και από τον Νίκο Ανταμπούφη.

Ο επικεφαλής της Παράταξης «Πολίτες για την Ξάνθη» σε δηλώσεις του στο Κανάλι 6 ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι το ίδιο καθεστώς ισχύει για όλες τις παρατάξεις σε σχέση με τα γραφεία που παραχωρεί ο Δήμος και άσκησε κριτική στην Κοινωνία Δημοτών για το περιεχόμενο της καταγγελίας της, υποστηρίζοντας μεταξύ άλλων ότι οι χώροι γραφείων είναι περιορισμένοι και διατίθενται σε όλες τις παρατάξεις και όχι μόνο στη μείζονα αντιπολίτευση.

Επίσης, από το γραφείο του Προέδρου του Δημοτικού Συμβουλίου εκδόθηκε την Πέμπτη η εξής ανακοίνωση:

Από την εφαρμογή του Ν.3852/2010 έχει διατεθεί δημοτικός χώρος για τις Δημοτικές Παρατάξεις του Δημοτικού Συμβουλίου.

Από το 2011, ο χώρος αυτός παραμένει προς χρήση από τις Δημοτικές Παρατάξεις και ουδέποτε αποδόθηκε σε πολιτιστικό σύλλογο ή σε φυσικό πρόσωπο.

Ο Επικεφαλής της παράταξης «ΠΟΛΙΤΕΣ ΓΙΑ ΤΗΝ ΞΑΝΘΗ» δεν είναι επικεφαλής πολιτιστικού συλλόγου και ούτε η Δημοτική Παράταξή του αποτελεί πολιτιστικό σωματείο.

Καλώ τη Δημοτική Παράταξη «ΚΟΙΝΩΝΙΑ ΔΗΜΟΤΩΝ» να ανακαλέσει την κατάπτυστη ανακοίνωση σε βάρος μου.

Επιστρέφω τα περί «ενόχων», «αιτιών», «τεχνασμάτων», «απαράδεκτων και παράνομων πράξεων», «τέτοιες πρακτικές», «να κατονομάσει», «φυσικούς αυτουργούς – συνεργούς» «ηθικούς αυτουργούς», στα στελέχη της «ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ ΔΗΜΟΤΩΝ» και τους προειδοποιώ να είναι πιο προσεκτικοί στους χαρακτηρισμούς και στις ανακοινώσεις τους.