Οι συναυλίες του Μακεδόνα, η … βιντεοκάλυψη και η απρέπεια του Μωραϊτη

Οι συναυλίες του Μακεδόνα, η βιντεοκάλυψη και η απρέπεια του Μωραϊτη

…η στάση του προέδρου του Επιμελητήριου έναντι του συνεργείου του Καναλιού 6 το οποίο προσπαθούσε να κάνει τη δουλειά του κάτι όμως που φαίνεται πως τον ενοχλεί. Ο λόγος για την ημέρα που οι ζαχαροπλάστες δημιουργούσαν στο Αμοιρείδιο την καριόκα ο κάμεραμαν, όπως είναι φυσικό θέλησε να πάρει πλάνα από την ώρα που οι επαγγελματίες δούλευαν. Αυτό όμως ενόχλησε τον κύριο Μωραϊτη ο οποίος έστελνε το συνεργείο στις…κερκίδες με το σκεπτικό ότι εμποδίζει. Την ίδια στιγμή βέβαια υπήρχαν άλλοι δημοσιογράφοι, αρεστοί στον ίδιο, που βρισκόταν μέσα στον χώρο και αυτό αποδεικνύεται από τα πλάνα που έχουμε στη διάθεσή μας. Βέβαια υπάρχει εξήγηση και αυτή την γνωρίζει πλέον όλη η κοινωνία της Ξάνθης. Διαπιστευτήρια λοιπόν άλλοι πρέπει να δώσουν και όχι εμείς. Εμείς τα δικά μας τα έχουμε ήδη πάρει από την εμπιστοσύνη των τηλεθεατών μας. Και για να είμαστε ξεκάθαροι. Δεν υπονόμευσε εμάς. Υπονόμευσε τους ανθρώπους που ξόδεψαν χρόνο και χρήμα για να αναδείξουν την Ξάνθη. Σε αυτούς πρέπει να απολογηθεί.

 

…η συναυλία του Κώστα Μακεδόνα που αποδείχθηκε ότι ούτε σχεδιάστηκε ούτε οργανώθηκε σωστά. Θεατές όλο το ΕΒΕ μετά συζύγων και ορισμένοι αιρετοί και ελάχιστος μόνο κόσμος. Βλέπετε φρόντισαν να διαφημίσουν την εκδήλωση στα «μέσα τους» με την μεγάλη θεαματικότητα και γι αυτό η…κοσμοσυρροή. Εκτός τούτου όμως την επόμενη φορά καλό θα είναι να επανασχεδιάσουν τέτοιου είδους εκδηλώσεις. Για παράδειγμα θα μπορούσε η συναυλία να γίνει στην πλατεία και να εντάσσεται στα πλαίσια της  έκθεσης. Αυτό σίγουρα θα διασφάλιζε επιτυχία με δεδομένο μάλιστα και τον καλό καιρό που υπήρχε. Επίσης είναι αν μη τι άλλο προκλητικό να κλείνονται μέσα σε κάγκελα και να διεκδικούν…πρώτη θέση πίστα και ο κοσμάκης να είναι έξω από αυτά για να τους…θαυμάζει. Απλά πράγματα που όμως έχουν την σημειολογία τους. Κατά τα άλλα κρίμα για τον καλλιτέχνη ο οποίος είναι από τους  πιο αξιόλογους και όμως τον χαντάκωσαν.

 

…η επέκταση του δικτύου φυσικού αερίου για οικιακή χρήση στις πρωτεύουσες της ΑΜΘ που προανήγγειλε σε συνέντευξή του ο Υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας Πάνος Σκουρλέτης. Ένα θέμα που ανέδειξε με ιδιαίτερη έμφαση ο Περιφερειάρχης Γιώργος Παυλίδης ο οποίος φαίνεται πως δικαιώνεται. Το φυσικό αέριο αποτελεί άλλωστε πάγιο αίτημα της περιοχής αφού θα δώσει ανάσα στα νοικοκυριά μειώνοντας το κόστος θέρμανσης αλλά και τους λογαριασμούς του ηλεκτρικού. Βέβαια καλές οι εξαγγελίες το ζητούμενο είναι πότε θα δρομολογηθεί το έργο και πότε η περιφέρεια θα έχει και αυτή τα οφέλη του φυσικού αερίου. Ωστόσο το ότι η υπόθεση αυτή δρομολογείται ήδη από την κυβέρνηση είναι το θετικό που θα πρέπει να κρατήσουμε.

 

…τα ευτράπελα για το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης στην Ξάνθη κατά την εκλογική διαδικασία για την ανάδειξη μελών τοπικών οργανώσεων και συνέδρων. Ενώ λοιπόν όλα ήταν έτοιμα και είχαν καθοριστεί και τα εκλογικά κέντρα τελικά οι εκλογές δεν έγιναν ποτέ αφού οι υποψήφιοι ήταν όσες και οι εκλόγιμες θέσεις. Και όλα αυτά σε ένα κόμμα που ζητάει εκλογές και διεκδικεί την εξουσία τη στιγμή που δεν μπορεί να βρει υποψήφιους για να στελεχώσουν τα όργανά του. Πραγματικά ευτράπελη κατάσταση που θα πρέπει να προβληματίσει ιδιαίτερα όσους αναδείχθηκαν έστω και χωρίς να τους επιλέξουν τα μέλη του κόμματος. Μάλιστα η ευθύνη μετά από αυτή την εξέλιξη είναι ακόμη βαρύτερη.

 

…κι αν δεν μπορείς να κάμεις την ζωή σου όπως την θέλεις,
τούτο προσπάθησε τουλάχιστον
όσο μπορείς: μην την εξευτελίζεις…